Dilluns, 13 de maig de 2024
És notícia

Les activitats de l’Oficina Jove de l’Hospitalet posen el focus en la sexualitat conscient

Avatar photo

L’Oficina Jove centra la programació del desembre en diferents activitats i tallers amb l’objectiu de potenciar una vivència alliberadora de la sexualitat i les relacions afectives.

La proposta de taller temàtic d’aquest mes és la formació per a professionals “El dret al plaer! Eines per a una educació sexual feminista”, que tindrà lloc els dimecres 29 de novembre i 13 de desembre de 10 a 14 hores a la Sala d’Actes de la Biblioteca Josep Janés.

Quant a la proposta de tallers d’oci, l’11 i el 18 de desembre es faran tallers d’escriptura i enquadernació creativa; el 21 de desembre a la Casa dels Cargols es farà un taller d’embolicar amb materials aprofitats, amb la col·laboració de l’AMB, i al Centre Cultural Bellvitge-Gornal, un taller per aprendre a cuinar aperitius de Nadal amb productes de temporada.

A banda d’això, el 14 de desembre es farà una formació sobre com accedir als estudis de grau superior a la universitat, i el 21 de desembre una altra sobre l’homologació d’estudis per al jovent que arriba d’altres països.

Al Punt d’Informació de Salut Jove —situat a l’Espai Jove Ca n’Arús—, els joves fins als 30 anys disposen d’un servei gratuït i confidencial on poden rebre atenció psicològica, acudir a la consulta sexològica o fer-se la prova ràpida del VIH, accessible per a tothom i sense límit d’edat.

A l’Oficina Jove —situada a la Casa dels Cargols, al carrer del Llobregat, 127-141—, el jovent de la ciutat disposa de serveis d’assessoria de formació, laboral i de mobilitat internacional i un punt de suport per a la recerca de feina, entre d’altres. Totes les activitats i serveis són gratuïts i us hi podeu inscriure a través de la seva pàgina web.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mollet presenta un Nadal pensat per a tothom

Notícia següent

Viladecans presenta Vertex, trobada sobre energia i sostenibilitat

Notícies relacionades