Alerta per un possible cas d’Ebola en un hospital basc

Avatar photo

Les autoritats sanitàries han activat un protocol d'aïllament davant d'un cas de febre hemorràgica en la pacient, que va visitar Àfrica recentment

Les autoritats sanitàries del País Basc investiguen un possible cas d’Ebola d’una dona de 54 anys ingressada a l’Hospital Universitari de Donostia. Segons fonts mèdiques, la pacient presenta un cas de febre hemorràgica, i el fet d’haver visitat la República Centre Africana recentment ha activat tots els protocols.

 

De moment, la dona es troba estable i ingressada a la Unitat d’Alta Seguretat Biològica de l’hospital, on estan destinats els pacients amb malalties infeccioses greus.

 

El protocol es va activar “en menys de 24 hores” per “oferir la millor atenció” a la persona afectada, garantint “el seu aïllament i la seva seguretat”, així com la de l’equip de metges i infermeres que l’atén.

 

Ara, les autoritats sanitàries estan duent a terme les proves necessàries per esclarir si la pacient està infectada d’Ebola. Cal recordar que l’OMS (Organització Mundial de la Salut) calcula que la letalitat d’aquesta malaltia se situa al voltant del 50%.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El turisme esportiu durà més de 30.000 pernoctacions aquest estiu a Salou

Notícia següent

Molins de Rei es prepara per a una nova edició de l’Esportíssim

Notícies relacionades