Tornen els bons de descompte al comerç local de Calafell

Avatar photo

L’Ajuntament destina 200.000 euros a la segona edició d’aquesta campanya

L’Ajuntament de Calafell ha aprovat la realització d’una nova campanya de bons de descompte al comerç local de proximitat. Hi destinarà 200.000 euros, una xifra novament per sobre de la d’altres municipis més grans, que es convertiran en una injecció econòmica del triple d’aquest import per al sector, que ha patit molt durant la pandèmia.

Els bons seran per un import de 10 euros cadascun i podran usar-se en compres a partir de 30 euros. Cada persona podrà aconseguir un màxim de 6 bons, la qual cosa significa descomptes fins a 60 euros. És a dir, per als usuaris la mecànica serà idèntica. Properament s’informarà des d’on podran descarregar-se els bons.

S’introdueixen un parell de novetats en el cas dels establiments. Una és que hi haurà un topall de 20.000 euros per establiment, per tal que aquests ajuts quedin més repartits. L’altra és que es fomentaran les compres amb bons que es facin mitjançant el portal de comerç electrònic local Calafell a casa.

L’objectiu dels bons és triple: fomentar el consum als establiments de Calafell, augmentar els ingressos dels establiments adherits i aprofitar l’avinentesa per una campanya de promoció dels establiments, serveis i productes.

L’any passat, la campanya dels bons va ser un èxit rotund, ja que es van consumir el 85% dels bons posats a disposició de la ciutadania. Es van bescanviar 25.000 bons, per un import de 250.000 euros i un impacte de 750.000 euros.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Govern blindarà la retirada del monument franquista del Tortosa

Notícia següent

Girona demana “responsabilitat” amb l’ús de la mascareta durant els concerts a les Fires

Notícies relacionades