‘Els microplàstics, un món de plàstics’, l’exposició que es podrà visitar a Cal Bofill

Avatar photo

Aquesta activitat forma part del programa d’educació ambiental de la Regidoria de Sostenibilitat del 2021.

Amb la voluntat de conscienciar sobre la presència dels microplàstics al medi natural i l’afectació d’aquests a la fauna, flora i als humans, la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l’exposició ‘Els microplàstics, un món de plàstics’ de GETE-Ecologistes en Acció, que es podrà visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, durant tot el mes de març, amb un aforament màxim de 4 persones.

Una de les grans problemàtiques ambientals dels nostres dies és la presència de plàstics a tot arreu: ciutats, boscos, fons marí, etc., però tan sols veiem una petita part dels que realment existeixen. Un exemple dels plàstics “invisibles” són els microplàstics.

L’exposició ens endinsa a conèixer el seu origen i com es classifiquen, les afectacions que provoquen al medi natural i a l‘ésser humà. Sabem que els humans cada setmana mengem plàstic equivalent a una targeta de crèdit. L’exposició ens mostra les solucions per evitar-ho. A més, els visitants rebran un obsequi.

Aquesta activitat forma part del programa d’educació ambiental de la Regidoria de Sostenibilitat del 2021.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament de Tarragona s’il·luminarà de blau pel Dia de les Malalties Minoritàries

Notícia següent

L’Empresa Municipal d’Urbanisme de Lleida ven una parcel·la a Ciutat Jardí

Notícies relacionades