Com serà l’iPhone 12?

Avatar photo

Durant diversos mesos, hi ha hagut rumors al voltant de l’iPhone 12, el proper llançament d’Apple. Cada vegada són més les filtracions que van revelant les especificacions d’aquest nou dispositiu, que tot apunta a que serà una de les opcions més comentades pel que fa al disseny: serà completament pla.

Aquesta idea ha quedat bastant confirmada per experts en la marca, com JinStore, que ha compartit a les xarxes fotos de fins a cinc maquetes diferents de nous smartphones d’Apple. A més, tot apunta que Apple llançarà fins a quatre variants de l’iPhone 12, una més que el seu antecessor, amb la novetat d’una versió en 5,4 polzades (l’iPhone 12 principal) i amb la resta de variants entre les 6,1 (iPhone 12 Pro i iPhone 12 Max) i les 6,7 polzades (mida seleccionada per al model Pro Max).

Les pantalles dels smartphones d’Apple passaran a ser OLED, a més de amb diferents característiques depenent del model. Per exemple, el model bàsic de 5,4 polzades integraria un panell Super Retina Display que ja incorporava l’iPhone X, en tant que els models Pro optarien per una pantalla Super Retina XDR de Samsung.

Un dels punts forts de l’iPhone 12 és un augment important en la RAM i en l’espai d’emmagatzematge, que apunta als 128 GB de memòria. En el cas de la RAM parlaríem dels 6 GB en els models més potents i de 4 GB en els models estàndard.

Pel que fa a les càmeres, els rumors apunten que les versions més cares s’incorporaran tres enfront de les dues càmeres que tindrien l’iPhone 12 i l’iPhone 12 Max. Les versions Pro també vindrien, en principi, amb un sensor LiDAR per escanejar formes tridimensionals i comptarien amb connectivitat 5G, encara que no està clar que aquesta opció s’inclogui a Europa ni en els models més barats, l’iPhone 12 i l’iPhone 12 Max.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Festa Major de Sant Joan a Les Roquetes serà online

Notícia següent

Controls de seguretat a les zones d’oci nocturn de Sitges

Notícies relacionades