Controls de seguretat a les zones d’oci nocturn de Sitges

  Diverses patrulles han recorregut zones d’oci nocturn del centre de Sitges durant el cap de setmana per comprovar que se segueixen les mesures de seguretat

  Imatge de recurs de la Policia Local de Sitges. Cedida

  La Policia Local de Sitges ha dut a terme aquest cap de setmana un operatiu per controlar que se segueixen les mesures de seguretat establertes en el marc de l’estat d’alarma a les zones d’oci nocturn.

  Diverses patrulles de la Policia Local han recorregut, des de les 23h fins a les 03.45 de la matinadacarrers com el Primer de maig o Marquès de Montroig, entre altres, per realitzar controls de seguretat a diversos establiments. Durant l’operatiu s’ha controlat el seguiment de les mesures de seguretat, com arael compliment de les distàncies establertes o l’ocupació a les terrasses, així com la prohibició de tenir músicaa les terrasses.

  Com a resultat de l’operatiu, la Policia Local ha interposat una denúncia a un establiment al passeig de Vilanova per tenir música posada i per no respectar la distància mínima de seguretat entre les taules.

  L’Ajuntament de Sitges recorda que, malgrat el relaxament de les mesures restrictives establertes en motiu de l’estat d’alarma, Sitges continua en Fase 2 de la desescalada i, per tant, cal seguir respectant les mesures de seguretat i higièniques establertes.

  Pel que fa als locals de restauració i bars, en aquesta fase:

  Es permet l’obertura de les terrasses a l’aire lliure amb les condicions següents:

  • Ocupació màxima del 50% de les taules (respecte a la llicència municipal).
  • Màxim de 15 persones juntes en una taula (o grup de taules), respectant la distància mínima de seguretat.
  • Distància de 2 metres entre taules i agrupacions de taules.

  Es permet l’obertura de l’interior de l’establiment d’hostaleria i restauració per menjar i beure amb les condicions següents:

  • Ocupació màxima del 40% d’aforament (respecte a la llicència municipal).
  • Distància de 2 metres entre taules i agrupacions de taules.
  • No es podrà consumir a la barra de l’establiment.
  • El local ha d’establir un itinerari per evitar aglomeracions per prevenir el contacte entre clients.