La Policia Local de Sitges segueix amb la fase sancionadora per incomplir el confinament

Avatar photo

Des de dimarts fins ahir dijous, la Policia Local ha realitzat un total de 9 denúncies per incompliment del confinament, seguint l’article 36.6 de la llei 4/2015 de protecció ciutadana. Ahir va ser el dia en què es van registrar més denúncies (un total de 5), a persones que es trobaven al carrer i que no complien amb cap de les excepcions que permet la situació d’alarma. Les sancions interposades són de 601 € però poden arribar fins als 30.000 €.
L’Ajuntament apel·la al civisme i a la responsabilitat col·lectiva i insisteix en la necessitat de quedar-se a casa com a mesura indispensable per frenar la corba de contagis, preservar el sistema sanitari i, com a conseqüència, contribuir a salvar vides.
La Policia Local vol agrair, tanmateix, la donació de productes sanitaris i de protecció per part de dues empreses sitgetanes i de l’institut Joan Ramon Benaprès.
Controls dels Mossos d’Esquadra el cap de setmana
La Generalitat ha anunciat que els Mossos d’Esquadra intensificaran els controls a les vies interurbanes per evitar que la gent trenqui el confinament de cara al cap de setmana. Paral·lelament, s’ha posat en marxa una campanya de conscienciació que apel·la a la solidaritat i a la responsabilitat i en la què es recorda que “només amb el confinament total podrem aconseguir aturar el creixement exponencial dels contagis”.

Total
0
Shares
Notícia anterior

L'Ajuntament de Constantí intensifica les tasques de desinfecció de via pública i contenidors

Notícia següent

La TGN Agenda recull i proposa activitats per quedar-se a casa

Notícies relacionades