Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

Sitges activa un pla per evitar l’acampada no autoritzada d’autocaravanes

Avatar photo
L’Ajuntament havia detectat l’acampada no autoritzada d’autocaravanes a l’aparcament públic situat al carrer del Mestre Manuel Torrens

La Policia Local ha tancat l’accés al pàrquing situat al carrer del Mestre Manuel Torrens, a la zona de La Plana, per evitar l’ús indegut d’autocaravanes. Un total de 40 d’aquests vehicles s’havien instal·lat de forma indefinida en aquest espai que no està autoritzat ni habilitat per oferir aquests serveis.

El tancament de l’espai respon també a una demanda dels veïns i veïnes de la zona, que s’havien posat en contacte amb l’Ajuntament per les molèsties ocasionades per els assentaments. Segons els veïns, els propietaris de les autocaravanes feien un ús inadequat de l’espai, fent barbacoes, estenent roba, agafant aigua de les fonts públiques i utilitzant les papereres i contenidors per llençar els seus residus i mobles.

La Policia Local ha informat els veïns sobre el pla de treball que s’està fent des de l’Ajuntament per buscar una solució definitiva. L’objectiu és reobrir l’espai i garantir que els turismes en puguin fer ús.

L’espai habilitat a Sitges per a autocaravanes i autoritzat per l’Ajuntament es troba al polígon de les Pruelles, al carrer de Josep Bascos i Carbonell, amb un cost de 8 euros al dia d’abril a octubre, i 5 euros de novembre a març.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Alumnes de Castellvell celebren Sant Jordi portant llibres a l’Hospital Sant Joan de Reus

Notícia següent

Un joc de taula sobre la recuperació de l’aigua guanya l’Experimentathon de la URV

Notícies relacionades