2.000 persones unides per cantar davant de la presó de Mas d’Enric

La multitudinària cantada amb els cors de l'Orfeó Català viu moments emotius amb connexions amb els exconsellers Comín i Puig

0
241
Imatge, en primer terme, d'un home alçant els quatre dits en representació de la senyera, amb l'actuació al fons dels cors de l'Orfeó Català davant la presó de Mas d'Enric, al Catllar (Tarragonès). Imatge del 12 de gener del 2019. (Horitzontal)
Cosum Gencat BLAU (juny 2019) 728×90

 Prop de 2.000 persones s’han congregat davant la presó de Mas d’Enric al Catllar (Tarragonès) en una multitudinària cantada, amb la participació de membres dels cors de l’Orfeó Català. Han interpretat diversos temes, com ‘L’Estaca’ o ‘La Balanguera’, acompanyats per cantaires de la Conca de Barberà i del Priorat, dues comarques tarragonines que s’han bolcat en aquest acte cultural celebrat aquest dissabte al migdia a la zona d’aparcament del centre penitenciari. Un dels moments més emotius s’ha donat durant les connexions telefòniques amb els exconsellers exiliats Toni Comín i Lluís Puig, que s’han dirigit directament a Carme Forcadell, empresonada en aquesta presó des del juliol. S’ha volgut fer coincidir l’arrencada de l’acte al punt de les 12.45 hores, l’hora de la sortida dels reclusos al pati.

FER UN COMENTARI