Dimecres, 29 de maig de 2024
És notícia

Més d’un centenar de persones es concentren davant l’ajuntament de Calafell per la mort de Shaitan

Avatar photo

Diversos testimonis han explicat a La Ciutat del Baix Penedès que Shaitan era molt carinyós i inofensiu, fins i tot, una família que l'acollia normalment i que estava mirant d'adoptar-lo. 

Imatge d’una ciutadana amb el seu gos que demana que no li disparin. (Lluís Tamayo)

Aquest dissabte a les 5 de la tarda, un centenar de persones s’han concentrat davant l’ajuntament de Calafell per tal d’expressar el rebuig a l’actuació de la patrulla policial amb el cas del Shaitan, un cadell de Rottweiler assassinat a trets que va succeir el divendres a la tarda.

PACMA ha comdemnat els fets i exigeix a l’ajuntament de Calafell i a la seva policia local que es deixi de criminalitzar injustament determinades races de gossos, que l’alcalde de Calafell Ramon Ferré doni explicacions de perquè no va anar alguna protectora, que s’investiguin els fets, que s’identifiqui l’agent que va utilitzar la seva arma reglamentària a la via pública, que es depurin totes les responsabilitats dins el cos de la policia local i que s’implantin protocols d’actuació no letals per aquests casos.

Imatge de la concentració per la mort de Shaitan a la Plaça Catalunya de Calafell. (Lluís Tamayo)

Diversos testimonis han explicat a La Ciutat del Baix Penedès que Shaitan era molt carinyós i inofensiu, fins i tot, una família que l’acollia normalment i que estava mirant d’adoptar-lo.

L’ajuntament de Calafell per la seva banda ha enviat un comunicat indicant que l’agent va actuar en defensa pròpia contra l’escomesa d’un gos de raça potencialment perillosa, tot causant-li la mort amb l’arma reglamentària.

Aquí podeu veure el vídeo complet de la concentració:

PDeCAT i CUP envien un comunicat a través de les xarxes socials

Els grups de PDeCAT i la CUP de Calafell, han emés dos comunicats a través de les xarxes socials, condemnant els fets i demanant explicacions així com dur a terme un protocol d’actuació per aquests casos.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

2.000 persones unides per cantar davant de la presó de Mas d’Enric

Notícia següent

Saloua Bichri, Cònsol general del Marroc, visita per primera vegada Lleida

Notícies relacionades