Dimecres, 17 d'abril de 2024
És notícia

Vila-seca engega demà la Festa Major de Sant Antoni

Avatar photo

Demà dimecres Vila-seca enceta la seva Festa Major d’Hivern amb el pregó de Yolanda López, periodista i reportera de TV3, i Andreu Faro, professor de l’INS Vila-seca i humorista gràfic del Diari de Tarragona. Els dos vila-secans seran els protagonistes de l’acte que començarà a les 20.15 h a l’Auditori Josep Carreras i clourà amb el concert de l’Orquestra Händel del Conservatori i l’actuació d’una coral d’alumnes de les escoles del municipi.

A les 23.30 h, i al Circ dels Somnis, ubicat a la Via Màxima amb plaça d’Alexander Flemming, els joves podran gaudir de la MusiclandCircus University Party, que comptarà amb els Dj Pere Dek i Nacho Lascasas. La festa tindrà un preu d’entrada de 8 euros a taquilla i de 5 euros comprant-la de forma anticipada al Patronat Municipal de Turisme. Cal recordar que els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Dijous dia 17: els Tres Tombs, Circ dels Somnis i 30è aniversari del Ball de Diables
Dijous 17 de gener, dia de Sant Antoni Abat, tindrà lloc una nova edició dels Tres Tombs. Abans però, a les 5.30 h començarà la Cercavila cap a la Canonada Matinera amb la Xaranga Los Mataos de Burriana, des del Circ dels Somnis, que es dirigirà cap a la plaça de l’Església, on hi haurà la Canonada a partir de les 6 de la matinada.

A les 11.30 h a l’avinguda de la Generalitat es concentraran els Tres Tombs i a les 12.15 h començarà la cercavila, acompanyats per la Banda Sones de Pasión, pel carrer de la Riera, les avingudes de Ramon d’Olzina i de Francesc Macià i carrer de la Font.
Des de les 12.45 fins a les 13.00 h, les mascotes i altres animals domèstics que es vulguin beneir, es podran concentrar al carrer de Sant Antoni, cantonada amb el carrer de la Font, per tal de passar durant la tornada per davant de la comitiva dels Tres Tombs i així accedir a la plaça de l’Església, on es realitzarà la benedicció dels animals. La comitiva continuarà la tornada pels carrers Major i del Comte de Sicart, fins arribar al carrer del Castell, punt final de l’acte.

Cal recordar que a les 12 del migdia s’haurà celebrat la Missa Major, amb la col•laboració de la Coral Nova Unió. Ja a la tarda, a les 6, tindrà lloc la Tarda de Disc, al Circ dels Somnis, amb minidisc, animació i coreografies per a petits i grans. Caldrà recollir la invitació a taquilla i portar un quilo de llegums, cereals o pasta que es recolliran en benefici del Banc d’Aliments de Vila-seca.

Per acabar, a les 8 de la tarda a la Sala Polivalent de la Casa Consistorial hi haurà la presentació de la imatge i el calendari del 30è aniversari del Ball de Diables de Vila-seca.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Detenen una dona per provocar un incendi en un pis de Lleida diumenge passat

Notícia següent

Els donants d’òrgans es tripliquen a Lleida el 2018

Notícies relacionades