Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

Uns 500 turistes es troben amb l’Antiga Audiència de Tarragona tancada sense previ avís

Avatar photo

Els visitants no han pogut entrar a l'interior de l'edifici per veure la maqueta de Tàrraco

El portaveu del Partit Demòcrata (PDECAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, considera “inadmissible” el fet ocorregut aquest dissabte quan uns 500 turistes que visitaven la ciutat no han pogut accedir a la maqueta de Tàrraco perquè s’han trobat l’Antiga Audiència tancada sense previ avís.

“Es tracta d’un espai cultural emblemàtic, el punt de partida de la descoberta de la Tàrraco romana, cada dissabte és visitat per centenars de turistes”, ha manifestat Abelló, que lamenta la “continua improvisació” i el “poc interès i manca de sensibilitat” de l’equip de govern (PSC-PP) envers el turisme.

“La imatge d’aquest dissabte al matí ha estat lamentable, grups de turistes davant de l’Antiga Audiència esperant davant d’una porta tancada sense cap mena d’informació al respecte”, ha denunciat el portaveu del Partit Demòcrata, que ha demanat explicacions a l’equip de govern.

Abelló proposa que la maqueta de Tàrraco, elaborada pel Museu d’Història de Tarragona i on es representa la ciutat romana a l’època del seu màxim apogeu (segle II dC), disposi d’un ampli horari d’obertura amb l’objectiu que esdevingui el punt de partida del recorregut turístic de la ciutat. “Cal apostar i treballar pel turisme amb la màxima sensibilitat, és un sector clau per la nostra ciutat”, ha conclòs el portaveu del Partit Demòcrata.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Arriba un cicle de xerrades sobre la desigualtat de gènere a les Terres de l’Ebre

Notícia següent

El Consell Comarcal del Baix Ebre becarà els alumnes majors de 55 anys

Notícies relacionades