Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

“Trencant sostres de ciment i de vidre”: arriba el IV Meeting UEA Inquieta

Avatar photo

Es tracta de l’acte acadèmic i social de referència de les dones empresàries, directives i/o professionals de la Catalunya Central

Presentació IV Meeting UEA inquieta. Foto: UEA.

Amb l’objectiu de posar sobre la taula i promoure la reflexió sobre els sostres de vidre que la societat imposa a les dones i els de ciment, que són aquells autoimposats per cada persona, la comissió de treball UEA inquieta prepara el seu acte de cloenda. Es tracta del Meeting UEA Inquieta, l’acte acadèmic i social de referència de les dones empresàries, directives i /o professionals de la Catalunya Central; acte que enguany, arriba a la seva quarta edició consecutiva. 

El IV Meeting UEA inquieta comptarà amb la ponència de Núria Chinchilla, prestigiosa professora d’IESE, experta en conciliació, gestió del temps, conflictes interpersonals i direcció en organitzacions familiarment responsables. Chinchilla oferirà als i les assistents la conferència “Trencant sostres de ciment i de vidre”, amb la finalitat d’interpel·lar a tots/es els i les assistents a l’acte sobre aquests temes en qüestió. 

Anna Vilarrúbias, membre de la comissió de treball UEA inquieta ha explicat que “és un honor que se celebri la 4a edició consecutiva, una nova mostra que aquest acte es consolida i que té una bona acceptació i acollida”. En aquest sentit, Vilarrúbias ha afegit que “com a novetat destacada d’aquest any, per donar-li notorietat i la visibilitat que aquest acte mereix, el convertim en sopar” i que “amb aquest acte -que segueix la línia de treball d’aquesta comissió- volem trencar barreres i donar el pes rellevant que aquest tema realment mereix. Hem de trencar sostres junts, i així entre tots ajudarem a dinamitzar la nostra comarca i el nostre talent femení”. 

En la mateixa línia, Paula Arias, gerent de la Unió Empresarial de l’Anoia ha afirmat que “volem encoratjar a tots i totes a trencar sostres de ciment i de vidre, per una societat més justa per a tots i totes”. A més, Arias ha reblat que “com a entitat, hem pogut comprovar que la comarca de l’Anoia és una comarca forta en dones professionals que desenvolupen la seva carrera professional i directiva tant a la comarca com a fora d’ella. Des de la UEA inquieta volem seguir 

treballant per motivar a la dona, dotant-li de les eines necessàries per assolir les seves fites professionals i encoratjar-les” i que a més “volem seguir donant visibilitat a la dona i posicionar-la en l’entorn econòmic, motivar-la a emprendre dins la seva companyia, o emprendre per tenir el seu negoci”, ha reblat. 

IV Meeting UEA inquieta 

El Meeting tindrà lloc el proper dijous 21 de novembre, a les 19.30h, a la Finca Can Macià i finalitzarà, amb un sopar a peu dret i networking. Per a inscripcions i més informació: www.uea.cat [email protected] 

UEA inquieta 

UEA inquieta neix a finals de 2015 amb l’objectiu de posar en valor i donar visibilitat a la dona en el món empresarial i econòmic. La comissió de treball, creada per la Unió Empresarial de l’Anoia, està formada per un grup de dones empresàries, directives i/o professionals, actives, amb ganes de treballar i de canviar la visió del món empresarial. 

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

A presó un home per quatre robatoris amb intimidació en establiments de Mataró

Notícia següent

Fundación Repsol porta els tallers d’Aprendenergía a prop de mil escolars de Tarragona

Notícies relacionades