Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

La Cambra de Tortosa enforteix les relacions amb les dones empresàries d’Aràbia Saudita

Avatar photo

La reunió entre els representants de les entitats comercials va tenir lloc la setmana pasada a Barcelona

La Cambra de Comerç de Tortosa porta dos anys treballant aquest mercat juntament en una empresa Hispano–Saudita especialitzada “El Consultor” amb seu a Barcelona.

Desprès de diferents missions directes a Aràbia Saudita, ha liderat la primera missió inversa d’un grup d’empresàries que representaven a diferents sectors i que va tenir lloc la setmana passada a Barcelona.

El fet és de la màxima importància, ja que és el primer cop que les joves saudites, la primera generació de dones que treballen i es dediquen als negocis, que viatjaven fora de les seves fronteres per reunir-se en empreses del mateixos sectors per iniciar contactes comercials en empreses catalanes, interessades en els sectors de moda, habitat, alimentació, packaging i oci.

Xavi Mompel, responsable de programes i missions de Comerç Exterior de la Cambra de Comerç de Tortosa va ser l’encarregat d’obrir la sessió de treball en reunions B2B que vam participar 60 empreses de diferents llocs de Catalunya, l’acte va tenir lloc al Hotel Catalonia Barcelona Plaza, el passat dimarts 25 d’abril.

Hind al- Zahid, empresaria que encapçalà la primera missió d’empresàries de l’Aràbia Saudita a Barcelona, “va destacar les relacions empresarials entre Espanya i l’Aràbia Saudita i tanmateix va agrair la col·laboració entre la Cambra de Comerç d’Asharqia i la Cambra de Comerç de Tortosa, que plegades seguiran treballant per apropar a les empreses noves oportunitats de negocis, dins del nou marc econòmic, conegut com Visió 2030, que introduirà reformes polítiques i econòmiques d’importància, posant rellevància a la inversió, la creació de nous llocs de treball, les privatitzacions i l’augment en les importacions i exportacions, per a la creació d’un entorn empresarial sostenible i no tant dependent del petroli.

“La Cambra de Comerç de Tortosa té la intenció de continuar amb el seguiment d’aquesta missió, estem parlant d’un mercat de mes de 30 milions d’habitants en una població molt jove, mes del 60% tenen menys de 30 anys , en una economia que vol obrir-se i diversificar-se , l’any que ve organitzarem una nova missió per continuar en les relacions comercials mentrestant esperem que aquest aporti resultats a mig termini”. comenta el Gerent de la Cambra, Francesc Minguell.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Ercros incrementa el seu benefici fins als 9 MEUR

Notícia següent

L’Ajuntament de l’Arboç organitza un curs gratuït de controlador d’accessos

Notícies relacionades