Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

S’obre la convocatòria per proposar activitats per a la programació d’estiu a Tarragona

Avatar photo

La Conselleria de Joventut treballa en la fase de disseny d'aquestes activitats destinades als joves

La conselleria de Joventut de Tarragona ha obert el termini per a totes les persones interessades a proposar activitats per a la programació d’estiu, també en la projecció d’iniciatives culturals, educatives o d’oci i d’altres idees destinades als i les joves.

Les propostes s’han de fer arribar al Servei Municipal de Joventut, Tarragona Jove, i el termini finalitza el dia 31 de març. A més, hauran de contemplar els següents trets essencials: anar dirigides a joves de 14 a 35 anys, que siguin innovadores i tinguin un valor afegit, que contemplin metodologies creatives en la seva realització, i que es puguin fer en el marc dels espais joves (especialment l’espai jove Kesse i l’espai jove La Palmera). El procediment per a la presentació d’aquestes es farà via web.

La valoració es farà seguint els següents criteris: l’autoria jove de les propostes (l’edat de les persones promotores ha de ser d’entre 14 i 35 anys), l’aplicació de la perspectiva de gènere, l’àmbit de les activitats, la capacitat d’autogestió, els recursos que puguin implicar, i l’encaix del pla estratègic de joventut.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Diputació de Tarragona ajuda a construir un dels dracs més grans de Catalunya

Notícia següent

La Diputació de Lleida destinarà més de 850.000 € en la millora d’una carretera de Tàrrega

Notícies relacionades