Diumenge, 23 de juny de 2024
És notícia

Sant Jordi torna al barri Gaudí de Reus

Avatar photo

El Centre Cívic Mestral acull aquest divendres 5 de maig a les 17:00h la lectura del conte «Sant Jordi al Barri Gaudí»

El Centre Cívic Mestral acull aquest divendres 5 de maig a les 17:00h la lectura del conte «Sant Jordi al Barri Gaudí», escrit i il·lustrat pels infants del Centre Obert Mestral i editat per l’Associació de Veïns del Barri Gaudí. La lectuira anirà a càrrec dels autors i els participants del taller de «Tertúlies en català». L’obra és fruit de la col·laboració entre els dos ens, amb l’objectiu d’implicar els infants en la vida comunitària del barri.

Durant la sessió també es lliuraran els premis del XIIè Concurs de Literatura i dibuix Ramon Imbernom; hi actuarà el grup «Balls i ritmes»; i hi haurà una ballada del «Campi», la mascota de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus.

Centres Oberts
El Centre Obert és un servei diürn preventiu, fora de l’horari escolar, organitzat per la regidoria de Benestar Social i contemplat al contracte programa amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Dóna suport, estimula i potencia l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo, i compensa les deficiències socioeducatives dels infants. L’atenció als usuaris es fa mitjançant el treball individualitzat, el grupal, la família, el treball en xarxa i la comunitat. En l’actualitat, hi ha cinc centres oberts a Reus.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament de l’Arboç organitza un curs gratuït de controlador d’accessos

Notícia següent

Les jornades d’entitats s’acosten a la ciutadania de Sant Jaume dels Domenys

Notícies relacionades