Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

Posats a prova els coneixements dels gironins i gironines sobre les normes de circulació viària

Avatar photo

El consistori pretén seguir difonent els bons hàbits de mobilitat a la ciutat

L’Ajuntament de Girona ha posat en marxa la segona fase de la campanya divulgativa “Ciclista a la vista”, a través de la qual té com a objectiu seguir difonent els bons hàbits de mobilitat a la ciutat. El lema d’aquesta segona fase és “Compartim la ciutat. A Girona hi cap tothom” i fa referència a la coexistència a l’espai públic entre vianants, ciclistes i persones que condueixen vehicles de motor.

L’eina principal per promoure aquesta segona fase és un test de preguntes (amb resposta de cert o fals) que es pot fer en línia a través del web o en paper mitjançant un desplegable que es pot trobar als centres cívics i als equipaments de la ciutat. La finalitat del qüestionari és posar a prova els coneixements dels gironins i les gironines sobre les normes de circulació viària, en aquest cas especialment centrades en les bicicletes.

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament, Joan Alcalà, ha destacat que “el foment de la convivència i el respecte a la via pública entre tots els actors que en formen part és un objectiu prioritat per al govern de la ciutat, tal com es recull també al Pla de mobilitat urbana aprovat el 2014”.

A més del test, la campanya també inclou la difusió de les normes de convivència viària a través d’un calendari, amb un missatge divulgador per mes, i d’un desplegable informatiu que els agents bicívics s’encarreguen de donar als ciclistes per donar-los a conèixer com circular en bicicleta a la ciutat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Arriba la 28a edició del tradicional Aplec de Sardanes a Roda de Berà el dilluns de Pasqua

Notícia següent

La Cambra de Tarragona organitza una nova edició del cicle de jornades ‘Obrint mercats’

Notícies relacionades