Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

Policlínic Simonet Reus incorpora una NOVA Unitat de Radiodiagnòstic amb TAC i RMN

Avatar photo

Policlínic Simonet Reus, seguint la seva política d’oferir la millor tecnologia i assistència mèdica privada, posa en marxa un nou Servei de Radiodiagnòstic.

Dotada amb l’última tecnologia, la Unitat de radiodiagnòstic de Policlínic Simonet Reus millora en disponibilitat, prestacions i eficiència l’actual oferta sanitària de Reus.

La moderna i funcional Unitat ja està en funcionament i destaca pels serveis de TAC i Ressonància Magnètica que permeten realitzar proves decisives, facilitant un diagnòstic més precís als professionals mèdics.

La creació de la Unitat de radiodiagnòstic suposa una millor qualitat assistencial per a la població de Reus i rodalies, ampliant l’oferta de serveis mèdics que actualment disposa el municipi. Facilitant així als pacients la realització de proves d’alt nivell que poden ser decisives per a la seva salut, i sense les actuals llistes d’esperes.

Per a aquesta Unitat compta amb un ampli equip tècnic d’última generació i amb el suport
mèdic, l’experiència i els professionals de Policlínic Simonet Reus.

Policlínic Simonet Reus col·labora amb les principals mútues de salut donant cobertura sanitària tant en visites com en proves. Des del mes de setembre també col·labora amb la mútua Adeslas.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Gairebé 40 establiments de Salou participaran al Rally de Tapes

Notícia següent

Els voluntaris de Tarragona 2018 visiten l’Anella Mediterrània

Notícies relacionades