Categories: Uncategorized @ca

Pagesos i aqüicultors del Baix Ebre promouen el producte de Km0 amb Benvinguts a Pagès

Vuit explotacions agràries i aqüícoles, sis restaurants i 22 allotjaments del Baix Ebre participen aquest cap de setmana, 1 i 2 de juny, en la quarta edició de Benvinguts a pagès. Aquesta iniciativa, promoguda per la Fundació Alícia, l’Agència Catalana de Turisme i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, consisteix en un cap de setmana en què pagesos de tot Catalunya obren les portes de les seves explotacions per mostrar-les al públic.
Al Baix Ebre aquesta activitat compta amb la col·laboració del Consell Comarcal, que avui ha convocat tots els participants per lliurar-los el material promocional d’aquest esdeveniment i explicar-los els darrers detalls organitzatius.
La presidenta del Consell Comarcal, Sandra Zaragoza, ha explicat que Benvinguts a pagès és una bona iniciativa per promocionar el producte de proximitat del Baix Ebre, tot donant a conèixer el món rural, el turisme i la gastronomia. La presidenta comarcal ha agraït a tots els empresaris la seva implicació en aquesta iniciativa que contribueix a promocionar el món agrícola del Baix Ebre.
A través del web www.benvingutsapages.cat, els visitants poden consultar les explotacions, restaurants i allotjaments que participen en aquesta nova edició, i triar quines explotacions volen visitar, on es volen allotjar i on volen reservar el seu menú especial de Benvingut a pagès. Els horaris d’obertura gratuïta de la majoria de les explotacions són dissabte i diumenge de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores.
Les explotacions que enguany es podran visitar al Baix Ebre són Bodegas el Grial i Terra de Burgans, al municipi del Perelló; Fruita, Mel i Oli Vallespí, a Benifallet; l’Horta de Carme, a Camarles; la Remulla, a Paüls; Licarfruit, a Bítem; Olis Can Català, a Roquetes; i la musclera Miradorbadia, a l’Ampolla.
A més enguany s’ofereixen fins a un total de vuit activitats complementàries al Baix Ebre: un descens guiat en piragua o caiac de Miravet a Benifallet amb tast de productes locals, una descoberta del món del sake mediterrani, un recorregut pels arrossars del delta de l’Ebre en bicicleta elèctrica, un safari eco-cultural, un taller de coca de cireres, un tast de licor d’arròs, una visita al Centre d’Interpretació de l’Arròs La Torra-Camarles i una descoberta del món de les abelles.

Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

La darrera monja caputxina de Manresa abandona el convent

Pilar Lumbreras té 92 anys i ha estat la darrera monja en actiu al convent de les germanes caputxines de…

8 minuts fa

Enxampen un motorista circulant a 203 km/h per la C-62

Els Mossos han denunciat penalment un motorista de 51 anys que circulava a 203 km/h per la C-62 al seu…

13 minuts fa

Mig any de presó per a un taxista que va agredir físicament dues lesbianes a Viladecans

El Tribunal Suprem ha confirmat la pena de sis mesos de presó i 1.350 euros de multa per a un…

13 minuts fa

El CaminART de Tarragona celebra la segona edició i amplia les places a causa de l’èxit de l’any passat 

Després de l'èxit de la primera edició celebrada la passada tard, la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona i la…

14 minuts fa

Constantí continua la promoció històrica i cultural amb la revista “Rutes de Constantí”

Durant aquest mes d'abril s'ha publicat una nova edició de la revista "Rutes de Constantí", que aquest any arriba al…

23 minuts fa

Els nous aranzels de Trump sacsegen l’economia catalana: alerta empresarial i incertesa institucional

Aquest dimarts, la Cambra de Comerç de Barcelona ha presentat el seu Informe trimestral de conjuntura i perspectives, amb un…

25 minuts fa

Esta web utiliza cookies.