Categories: Uncategorized @ca

Pagesos i aqüicultors del Baix Ebre promouen el producte de Km0 amb Benvinguts a Pagès

Vuit explotacions agràries i aqüícoles, sis restaurants i 22 allotjaments del Baix Ebre participen aquest cap de setmana, 1 i 2 de juny, en la quarta edició de Benvinguts a pagès. Aquesta iniciativa, promoguda per la Fundació Alícia, l’Agència Catalana de Turisme i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, consisteix en un cap de setmana en què pagesos de tot Catalunya obren les portes de les seves explotacions per mostrar-les al públic.
Al Baix Ebre aquesta activitat compta amb la col·laboració del Consell Comarcal, que avui ha convocat tots els participants per lliurar-los el material promocional d’aquest esdeveniment i explicar-los els darrers detalls organitzatius.
La presidenta del Consell Comarcal, Sandra Zaragoza, ha explicat que Benvinguts a pagès és una bona iniciativa per promocionar el producte de proximitat del Baix Ebre, tot donant a conèixer el món rural, el turisme i la gastronomia. La presidenta comarcal ha agraït a tots els empresaris la seva implicació en aquesta iniciativa que contribueix a promocionar el món agrícola del Baix Ebre.
A través del web www.benvingutsapages.cat, els visitants poden consultar les explotacions, restaurants i allotjaments que participen en aquesta nova edició, i triar quines explotacions volen visitar, on es volen allotjar i on volen reservar el seu menú especial de Benvingut a pagès. Els horaris d’obertura gratuïta de la majoria de les explotacions són dissabte i diumenge de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores.
Les explotacions que enguany es podran visitar al Baix Ebre són Bodegas el Grial i Terra de Burgans, al municipi del Perelló; Fruita, Mel i Oli Vallespí, a Benifallet; l’Horta de Carme, a Camarles; la Remulla, a Paüls; Licarfruit, a Bítem; Olis Can Català, a Roquetes; i la musclera Miradorbadia, a l’Ampolla.
A més enguany s’ofereixen fins a un total de vuit activitats complementàries al Baix Ebre: un descens guiat en piragua o caiac de Miravet a Benifallet amb tast de productes locals, una descoberta del món del sake mediterrani, un recorregut pels arrossars del delta de l’Ebre en bicicleta elèctrica, un safari eco-cultural, un taller de coca de cireres, un tast de licor d’arròs, una visita al Centre d’Interpretació de l’Arròs La Torra-Camarles i una descoberta del món de les abelles.

Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

La Bisbal de Falset vota per decidir si manté o canvia el nom del municipi

La Bisbal de Falset fa una consulta popular aquest diumenge per decidir si manté o…

1 hora fa

Oques Grasses, cap de cartell del Paupaterres 2024 de Tàrrega

La popular banda osonenca Oques Grasses encapçala el cartell del Festival Paupaterres 2024, que se celebrarà a…

1 hora fa

Yolanda Díaz crida a votar el 12 de maig “com el 23 de juliol”

La vicepresidenta del govern espanyol i líder de Sumar, Yolanda Díaz, ha assegurat que "ningú…

2 hores fa

Un incendi crema en un bloc de pisos desocupat del Vendrell

Els bombers de la Generalitat de Catalunya han treballat aquest matí en l'incendi d'un pis…

2 hores fa

Protecció Civil desactiva l’alerta INUNCAT

Protecció Civil ha desactivat l’alerta del Pla especial d'emergències per inundacions de Catalunya (INUNCAT) perquè…

2 hores fa

ERC reivindica l’exili com a part de la seva història i es conjura per resistir la “repressió”

ERC ha reivindicat l'exili com a part de la seva història. El partit ha celebrat…

2 hores fa

Esta web utiliza cookies.