Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

Més de 450 professionals participaran a les XII Jornadas de la Sociedad Española de Cuidados Paliativos

Avatar photo

Comptarà amb diversos simpòsiums sobre nous tractaments i nous fàrmacs

Més de 450 professionals d’arreu de l’Estat participaran a les XII Jornadas de la Sociedad Española de Cuidados Paliativos, que tindran lloc divendres, 27 i dissabte, 28 d’octubre a Fira Reus organitzades per l’equip de cures pal·liatives de l’Institut d’Oncologia de la Catalunya Sud (IOSC) de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. A les jornades s’hi ha presentat 130 pòsters i 24 comunicacions orals.

Comptarà amb diversos simpòsiums sobre nous tractaments i nous fàrmacs dirigits a millorar el control de dolor i la qualitat de vida dels pacients. També s’analitzaran teràpies complementàries en el tractament del dolor com la hipnosi, el mindfulness, la musicoteràpia o l’artteràpia, des d’un format diferent, en forma de tallers pràctics precongrés on els assistents podran adquirir habilitats en el maneig d’aquestes tècniques.

El fil conductor de la jornada: “Nuevos retos en la atención temprana de cuidados paliativos. De la molécula a la emoción” mostra la forma en la que ens apropem al pacient pal·liatiu. Actualment les cures pal·liatives prenen una nova dimensió derivada de la intervenció en fases molt més primerenques. Aquest fet planteja nous dilemes ètics i assistencials, sense oblidar que 2 Gabinet de Comunicació i Relacions Externes · [email protected] · 977 311 128 l’objectiu continua sent l’atenció integral i continuada de les necessitats del pacient en situació de malaltia no curable, analitzant les diferents dimensions de la persona i el seu entorn afectiu.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Rambla Nova renovarà integralment la il·luminació de Nadal

Notícia següent

Ajuntament i Generalitat reforcen la col·laboració per oferir uns Serveis Socials més eficients i eficaços

Notícies relacionades