Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

L’Ajuntament de Reus posa en marxa el #RepteID per fomentar l’ús de la seu electrònica

Avatar photo

Es vol facilitar que la ciutadania perdi la reticència a fer tràmits telemàtics

Imatge del tutorial de l’Ajuntament de Reus. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Reus posa en marxa el #RepteID per promoure que la ciutadania es creï una identificació digital segura com l’idCat Mòbil per relacionar-se amb la seu electrònica. El repte consisteix en fer-se l’idCat Mòbil i completar el Tràmit telemàtic anomenat ‘Repte ID’ que es troba a la seu. Les 50 primeres persones que l’aconsegueixen obtenen una entrada gratuïta a les piscines municipals.

L’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Reus i els Serveis de Tecnologies de la Informació i Telecomunicacions (STIT) volen facilitar que la ciutadania perdi la reticència a fer tràmits telemàtics i a fer ús dels serveis de la seu. I una de les primeres accions que l’usuari pot interpretar com una dificultat per fer un tràmit és el fet d’identificar-se digitalment, quan, en realitat, hi ha maneres molt fàcils de fer-ho amb eines com l’idCAt Mòbil.

Davant d’això, el repte proposa una acció senzilla i fàcil de completar. Una vegada s’obté l’idCat Mòbil, aquest sistema servirà a l’usuari per identificar-se en la majoria de tràmits amb les administracions catalanes i des de qualsevol dispositiu, sense instal·lar res.

El Repte Id

El Repte ID estarà actiu els 5 dies d’aquesta setmana que a més inclouen un festiu, de manera que es reforça la idea que la seu electrònica està oberta tots els dies de l’any, les 24 hores i els tràmits es poden fer sense esperes i sense necessitat de desplaçar-se.

Per fer-ho més entenedor, l’Ajuntament de Reus ha produït un Tutorial idCat Mòbil sobre l’idCAT Mòbil que es pot trobar al Canal de YouTube de l’Ajuntament i al web Reus.cat

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tres ferits en un accident a l’AP-7 a Tarragona

Notícia següent

El FIM d’Altafulla arriba a la meitat aquest dimarts amb un concert de bandes sonores

Notícies relacionades