Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

L’Ajuntament de Barcelona condemna l’agressió homòfoba de Gràcia

El consistori assegura que treballarà per identificar els agressors

L’Ajuntament de Barcelona condemna l’agressió homòfoba que va tenir lloc la matinada de dissabte al districte de Gràcia. El regidor de Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra, ha denunciat que els fets són un “atac” al model de ciutat oberta i diversa que volen per Barcelona i ha assegurat que no se cedirà “ni un pam” a l’odi i la intolerància. Segons el regidor, el consistori ja s’ha posat en contacte amb la parella agredida i els han ofert tot el suport jurídic i psicològic que necessitin. A més, Serra ha assegurat que l’ajuntament treballarà per poder identificar els agressors.
El regidor ha volgut donar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania perquè “si bé es cert que en els darrers dies estem veient un increment de la visibilitat d’aquests casos, això no ens ha de fer entendre que hi ha un increment”. Segons Marc Serra, des del consistori ho atribueixen a una major consciència del col·lectiu, que fa que es denunciï més, i també a la ràpida visibilitat que donen les xarxes socials.

L’incident es va produir pels voltants de les 06.00 hores al carrer de Bonavista, a tocar dels Jardinets de Gràcia, quan els dos nois anaven a agafar un taxi per desplaçar-se a l’aeroport. Cinc persones van començar a increpar-los al crit de ‘maricons’ i van colpejar un d’ells al llavi, ocasionant-li una ferida.

L’Observatori Contra l’Homofòbia apunta que ja són 23 les agressions d’aquest tipus a Catalunya.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La setmana es tanca amb dues víctimes mortals a les carreteres catalanes

Notícia següent

Tots els municipis de Girona tenen el pla de franges d’autoprotecció contra incendis

Notícies relacionades