Dijous, 20 de juny de 2024
És notícia

L’Ajuntament d’Altafulla vol regularitzar la situació de l’Escola Municipal d’Adults

Avatar photo

El centre ha estat denunciat per irregularitats en el sistema de contractació del personal

L’Ajuntament d’Altafulla vol regularitzar la situació del servei de l’Escola Municipal d’Adults després que s’hagi fet una inspecció de treball arran d’una denúncia en què qualificava d’irregular el sistema de contractació del personal. Des del consistori, han emès un comunicat explicant que “s’ha facilitat a Inspecció de Treball i Seguretat Social de Catalunya tota la documentació requerida des de gener de 2015 fins a l’actualitat” i afirmen que “s’acatarà la resolució que es preveu que es produeixi a principis d’octubre”.

El consistori, que ha demanat assessorament al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i a la Direcció Provincial del Servei Públic de Treball de l’Estat a Tarragona, “es compromet a engegar l’activitat de l’Escola d’Adults una vegada es regularitzi la situació contractual del professorat”.

Aquesta regularització passa per “la licitació del servei un cop tinguem la resolució per tal de no incórrer en cap irregularitat en un futur sobre el sistema de contractació, uns tràmits que podrien començar a principis de l’any 2020”. Cal recordar que l’Escola Municipal d’Adults ofereix un servei de formació a la ciutadania que va des de l’oferta de classes d’alfabetització en català i/o castellà, com és el cas, per exemple, amb l’acolliment dels nous altafullencs i noves altafullenques, fins a classes de conversa en xinès, italià, fotografia, entre d’altres.

“Després d’anys en situació irregular, la voluntat del nou equip de govern de l’Ajuntament d’Altafulla és la regularització de l’Escola Municipal d’Adults per garantir el seu bon funcionament d’ara en endavant; i seguir oferint aquest servei de formació a la ciutadania, complint així una funció educativa, social, integradora i econòmica en benefici de tota la comunitat”, acaba el comunicat.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Orquestra Simfònica Camera Musicae inicia la temporada a Vila-seca amb la pianista Judith Jáuregui

Notícia següent

Junts per Tarragona demana potenciar els espais verds de la ciutat i ser una Vila Florida

Notícies relacionades