Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

L’Ajuntament d’Altafulla adquireix una nova furgoneta adaptada per a la gent gran

Es tracta d'un vehicle de 9 places que ha costat uns 30.000 euros

L’alcalde, Fèlix Alonso, i el regidor d’Acció Social, Xavier Rofas, al costat de la nova furgoneta adaptada per a la gent gran. Foto: JC

L’Ajuntament d’Altafulla ha adquirit una nova furgoneta adaptada per al transport de la gent gran. L’anterior vehicle s’havia espatllat el passat estiu i des d’aleshores s’utilitzava un vehicle llogat per aquest servei. La nova furgoneta és una Nissan NV300 de 9 places, que està equipada amb un esgraó retràctil, una porta elevadora hidràulica fins a 350 quilos i un sistema de seguretat adaptat a les persones amb mobilitat reduïda.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha celebrat l’adquisició del vehicle perquè permetrà “fer el transport que volem” i ajudar al fet que “les persones amb mobilitat més reduïda puguin fer la seva vida el més normal possible en una vila que estima la seva gent gran”. I és que com ha destacat Alonso, “la gent gran representa gairebé la meitat de la població del municipi”.

Per la seva banda, el regidor d’Acció Social, Xavier Rofas, ha recordat que Altafulla compta amb “un programa Bon dia d’activitats a usuaris amb major dependència, que dona servei a una trentena de persones convertint els Parcs de Salut en centres neuràlgics a la vila”.

La furgoneta de transport adaptat s’ha adquirit, per uns 30.000 €, a través de la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis amb la qual l’Ajuntament d’Altafulla en surt beneficiat en molts àmbits, des de l’estalvi econòmic, la seguretat jurídica i els terminis sobre els procediments administratius d’adquisició.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tarragona impulsa la Formació Professional Dual i l’ampliació dels plans d’ocupació

Notícia següent

La URV organitza unes jornades de portes obertes

Notícies relacionades