Dimecres, 29 de maig de 2024
És notícia

La Diputació és la primera administració catalana que recull el certificat de qualitat EFQM 500+ d’excel·lència

Avatar photo

L'ens administratiu ja ha obtingut diversos premis pels seus serveis de gestió i transparència

Aquest matí la Diputació de Tarragona ha rebut oficialment el segell europeu de qualitat EFQM 500+ que acredita l’excel·lència dels seus sistemes de gestió. Un cop més, l’ens administratiu torna a superar les expectatives i aconsegueix un total de 500 punts de puntuació en l’escala que atorga la fundació l’European Foundation for Quality Management.

Així, la Diputació de Tarragona es converteix en la primera administració que a l’àmbit estatal i català aconsegueix aquest segell. Per tant, aquest reconeixement la consolida com un model administratiu a seguir.

El president de la Diputació, Josep Poblet, ha rebut el certificat aquest dijous al migdia de mans del director de Comerç i Marketing de TÜV-Rheinland a Espanya, Enric Nebot, i del director del Club d’Excel·lència en Gestió, Miquel Romero, en un acte presidit per la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat, Meritxell Borràs.

El model EFQM
La Foundation for Quality Management és una organització sense ànim de lucre creada l’any 1988 amb l’objectiu de fomentar un enfocament de gestió de les organitzacions orientat a aconseguir resultats excel·lents per a tots els seus grups d’interès, i que aquests resultats es mantinguin en el temps. El model EFQM és un marc pràctic que permet avaluar les organitzacions ajudant-les a identificar els punts forts i les àrees de millora en relació amb la seva visió i missió. Els conceptes fonamentals del model són mantenir en el temps resultats excepcionals, afegir valor per als clients, assolir l’èxit mitjançant el talent de les persones, crear un futur sostenible, gestionar amb agilitat, liderar amb visió, inspiració i integritat; desenvolupar la capacitat de l’organització i aprofitar la creativitat i la innovació.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Lleida reclama no ser la ”gran oblidada” de les inversions de l’Estat

Notícia següent

Detingut pels robatoris en un bar i una botiga de roba de la Zona Alta

Notícies relacionades