Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

La Diputació de Tarragona convoca dos guardons que fomenten la creació i la recerca artística

Avatar photo

Es tracta del 40è Premi Tapiró de Pintura i del 38è Premi Julio Antonio d'Escultura

La Diputació de Tarragona ha convocat el 40è Premi Tapiró de Pintura i el 38è Premi Julio Antonio d’Escultura, en el marc de la Biennal d’Art 2017. Aquests dos prestigiosos guardons tenen com a objectiu fomentar la creació i la recerca en els respectius camps artístics. Es van lliurar per primer cop als anys quaranta del segle XX , i des d’aleshores han estat l’aparador de la creació artística a les comarques de Tarragona, al mateix temps que han convertit la Biennal en un referent per a autors d’arreu de l’Estat.

Els premis tenen un doble vessant: una dotació econòmica de 6.000 euros per als guanyadors de cadascuna de les dues especialitats, i la realització d’una exposició individual a la sala d’exposicions temporals del Museu d’Art de la Diputació de Tarragona. Si el jurat ho considera oportú, podrà concedir un accèssit en cada especialitat, de 3.000 euros. Així mateix, podrà declarar desert el premi si considera que les obres presentades no en són prou meritòries.

Els dossiers s’han de presentar al Museu d’Art Modern de la Diputació abans del 25 d’abril de 2017. Seran admeses les propostes d’obres originals, signades i inèdites, és a dir, que no hagin estat exposades ni premiades en cap altre certamen o exposició. La tècnica i la temàtica seran lliures.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El llargmetratge de la barcelonina Carla Simón és guardonat al Festival de Cinema de Màlaga

Notícia següent

Exitosa Plantada Popular al riu Francolí de Tarragona

Notícies relacionades