Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Emirates estrena ruta entre Barcelona i Ciutat de Mèxic

Avatar photo

L'aerolínia dels Emirats Àrabs opera diàriament un vol directe entre la principal ciutat de l'Amèrica Central i la capital catalana

Barcelona ha reforçat des d’avui la seva connexió amb Mèxic mitjançant la nova freqüència diària establerta per l’aerolínia Emirates entre Dubai-Barcelona-Mèxic.

La nova connexió a Amèrica fa valdre la confiança dipositada per Emirates en la infraestructura aeroportuària barcelonina i en la seva ferma aposta pel potencial atractiu turístic de la ciutat comtal que, des d’avui, també, ha vist incrementades fins a tres el nombre de freqüències diàries amb Dubai, una de les principals ciutats dels emirats àrabs i de l’Orient Mitjà.

El vol provinent de Dubai aterrarà cada dia a les vuit del matí a l’aeroport de Josep Tarradellas per realitzar una petita escala tècnica, on s’aprovisionarà de combustible i embarcarà el passatge per aixecar el vol cap a la capital mexicana a les 9:55am.

Aquesta nova operativa és el resultat de l’atorgament per part dels governs mexicans i espanyols de la cinquena llibertat a l’aerolínia del Golf Pèrsic i que permet a Emirates transportar passatgers i càrrega entre dos països que no són el d’origen de la freqüència.

Pel que fa a la ruta Mèxic – Barcelona està previst que el vol aterri a l’aeròdrom català a les 13:25pm per enlairar posteriorment, a les 15:10h, cap a Dubai. En ambdós casos, el servei és operat per un B777-200LR. El “triple set” pot volar fins a 17.500km de distància i té capacitat per a 300 persones, distribuïdes en tres classes diferents.

D’aquesta manera, les freqüències setmanals que connecten Barcelona amb Mèxic ascendeixen a un total de deu, després que el passat 6 de juny es reprenguessin totes les operacions entre les dues ciutats gràcies al servei ofert per Aeromexico.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els Bombers atenen una cinquantena d’incidents a causa del vent al Camp de Tarragona

Notícia següent

La Paeria subvenciona el projecte de Cicles Formatius a Terreny

Notícies relacionades