Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

Es facilita el reciclatge a tots els residents de la Part Alta de Tarragona

Avatar photo

Els contenidors fixes es col·locaran el pròxim dia 21 de març

El pròxim dia 21 de març es tornaran a col·locar els contenidors fixes de més capacitat a la plaça de l’Oli, al carrer Puig d’en Pallars i al Pla de Palau. Amb aquest canvi s’augmenta substancialment la capacitat dels contenidors de recollida selectiva de la Part Alta, per la qual cosa, es facilita el reciclatge a tots els residents.

Els veïns que vulguin fer la recollida selectiva s’hauran de desplaçar a aquestes 3 illes fixes o anar als contenidors situats fora muralles, com feien fins ara. A més, podran dipositar el rebuig a les papereres mòbils que es col·loquen cada dia a les 19.30 h i es retiren a les 22 hores.

Al gener del 2016 es van canviar aquestes illes de contenidors per contenidors més petits. Aquest canvi va ser provisional i es va fer per l’apuntalament i obres de la muralla, ja que impedien el pas dels camions de buidatge dels contenidors per la Baixada de la Guitarra.

Els contenidors seran de paper i cartó, envasos, vidre i matèria orgànica i complementaran el servei de recollida de rebuig de les papereres mòbils.

Aquest canvi també requereix la col·laboració dels veïns per tal que dipositin els residus al seu horari corresponent.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Apareix la jove de Bonastre pels seus propis mitjans després de 24 hores desapareguda

Notícia següent

S’aproven les noves bases dels ajuts a les entitats que fomenten la participació ciutadana a Reus

Notícies relacionades