Dilluns, 15 d'abril de 2024
És notícia

El grup municipal de Ciutadans presenta més de 300 propostes en 3 anys

Avatar photo

La campanya '3 anys, 300 propostes' pretén mostrar el “compromís amb els ciutadans” i Ribes confirma que amb Larrosa es mantindrà l’acord de cartipàs entre el PSC-Cs

El grup municipal de Cs Lleida durant la presentació de la campanya ‘3 anys, 300 propostes’ – Foto Miquel de Santiago

El grup municipal de Ciutadans a la Paeria ha presentat la seva nova campanya “3 anys, 300 propostes”, mitjançant la qual pretén mostrar les iniciatives empreses durant els 3 últims anys de mandat. Enguany aposten per una nova imatge gràfica, plasmada en uns fulletons on hi apareixen dibuixats els regidors del grup tot destacant algunes d’aquestes propostes assolides, com ara “una administració bilingüe, el Pressupostos Participatius, els ajuts a emprenedors, la garantia a la neutralitat als espais públics i el reforç de la Guàrdia Urbana”. El grup repartirà uns 30.000 flyers tant en català com en castellà arreu de la ciutat, amb català i castellà, per donar a conèixer aquesta nova campanya als veïns. “Creiem que tots els grups hem de passar comptes i donar a conèixer a la ciutadania la feina que realitzem dintre l’Ajuntament de Lleida”, apunta Ribes.

Altrament, la portaveu del grup, Ángeles Ribes, explica que es senten “orgullosos de ser un grup amb el qual es pot asseure qualsevol a parlar i que podem arribar a acords pel bé de la ciutadania”: En aquest sentit, afirma que des de l’agrupació “mai hem posat pals a les rodes per anar en contra de ningú”. Tot i que algunes de les propostes encara están pendents de prosperar, Ribes asegura que tenen marcades noves fites, com ara la d’“incrementar la plantilla de la Guàrdia Urbana per augmentar la seguretat d’aquesta ciutat, donar-li una solució a la situació de precarietat de la zona blava, la gestió de l’aigua i la millora de la neteja urbana”.

Respecte al pacte de govern amb Àngel Ros, Ángeles Ribes confia amb mantenir la col·laboració amb el nou alcalde Fèlix Larrosa. Aquest “s’ha reunit amb els diferents grups i nosaltres li vam traslladar la voluntat de mantenir la línia d’acords que ja teníem amb l’anterior alcalde per seguir arribant a consensos”. D’aquesta manera, la portaveu confirma que es mantindrà l’acord de cartipàs arribat entre el PSC-Cs amb l’anterior alcalde Àngel Ros.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

S’enfronten a dos anys de presó per agredir els vigilants de seguretat de l’estació de Segur de Calafell

Notícia següent

Ballesteros assegura que no es dedicarà a “perseguir llaços grocs”

Notícies relacionades