El calamar, producte estrella de Cambrils

Avatar photo

Els restauradors preveuen unes Jornades del Calamar molt satisfactòries

El calamar és, una vegada més, el protagonista de les terceres Jornades del Calamar de Cambrils que se celebraran del 29 de setembre al 15 d’octubre de la mà del Patronat Municipal de Turisme de Cambrils.

Durant disset dies, 35 establiments es sumaran a les jornades amb diferents propostes i receptes gastronòmiques per totes les butxaques. Josep Maria Pellicer, representant de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils, afirma que «les jornades són una gran oportunitat per gaudir de la nostra gastronomia i del poble» i preveu el mateix èxit de participació que en les anteriors mostres.

Degustació d'arròs amb romesco i calamar del Restaurant Miramar. Fotografia: Victòria Altés Dalmau
Degustació d’arròs amb romesco i calamar del Restaurant Miramar. Fotografia: Victòria Altés Dalmau

Amb productes frescos i d’alta qualitat, el públic podrà gaudir de l’ingredient central de la cuina cambrilenca acompanyat d’un maridatge de vins i caves Torelló; tot plegat, una gran proposta gastronòmica que no deixarà indiferent a ningú.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La present edició de Cultura Urbana del Vendrell creua l’Atlàntic

Notícia següent

La Fiscalia de Lleida lliura requeriments a 31 ajuntaments de la demarcació demanant informació sobre l’1-O

Notícies relacionades