Dimecres, 17 d'abril de 2024
És notícia

Balaguer es va oferir per acollir les proves PAU perquè els estudiants no baixessin a Lleida

Avatar photo

La resposta des d'Universitats va ser que continuaria igual, tansols haurien de presentar un justificant

Jordi Ignasi Vidal, alcalde de Balaguer, es va oferir al Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat perquè la ciutat que governa pogués acollir estudiants de la Noguera i altres comarques que no fossin el Segrià per a poder realitzar les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Aquesta proposta va ser rebutjada després que Universitats continués amb el pla establert i informant que els estudiants que fossin de fora del Segrià haurien de portar un justificant per a poder passar els controls durant els 4 dies que aquest any ocupa la selectivitat.

En la mateixa línia, les Joventuts d’Esquerra Republicana (Jovent Republicà) van demanar que s’habilitessin altres espais per tal de garantir la seguretat de l’estudiantat de les comarques de Ponent, sobretot, per aquelles comarques que no tenen seu pròpia, com són la Noguera, el Pla d’Urgell i les Garrigues, que no en tenen, a diferència de l’Urgell que sí que té una seu, Tàrrega.

Per tant, si no canvia la cosa a l’últim moment, les PAU es duran a terme tal com s’havia previst al principi i els estudiants que hagin d’accedir al Segrià ho hauran de fer amb un justificant.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Rec.0 d’Igualada cancel·la l’edició de la tardor

Notícia següent

Estudiants d’infermeria de la URV creen recursos per a pacients de la covid-19 i familiars

Notícies relacionades