Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

Avança el trasllat del Centre Mèdic Quirúrgic a l’antic hospital de Reus

Avatar photo

L'activitat assistencial del CMQ es reubicarà al que va ser l'edifici de consultes externes del Sant Joan

El consell d’administració de Reus Serveis Municipals ha fet un pas més en el trasllat de l’activitat del Centre Mèdic Quirúrgic Reus SA a les antigues dependències de l’Hospital Sant Joan, al carrer de Sant Joan. El consell ha aprovat la formalització d’un contracte d’arrendament, amb el qual l’obligació del pagament de la renda podrà reemplaçar-se pel compromís de reforma o rehabilitació de l’immoble.

L’acord per a la formalització del contracte d’arrendament se suma a les actuacions realitzades fins ara. El CMQ ja ha redactat i lliurat a Reus Serveis Municipals dos documents necessaris per fer efectiu el trasllat: el Pla funcional i el Plec de clàusules administratives i tècniques per a la contractació del servei de redacció del projecte i direcció de les obres d’adequació de l’edifici.

Amb l’acord del consell d’administració, l’Ajuntament avança en la planificació del CMQ de traslladar l’activitat ambulatòria, al qual cosa afecta els serveis de cirurgia major ambulatòria, cirurgia menor ambulatòria, urgències, consulta externa i exploracions complementàries. El CMQ mantindrà a les noves instal·lacions de l’Hospital de Sant Joan les consultes externes, la planta d’hospitalització i totes les intervencions de mútues i privat que requereixin d’ingrés.

Així, l’activitat assistencial del CMQ es reubicarà al que va ser l’edifici de consultes externes de l’antic hospital, a la confluència dels carrers de Jacint Barrau i Vapor Nou. Es tracta d’una construcció en 8 plantes (dues soterrades, una planta baixa, una planta entresol, tres plantes pis i una planta coberta tipus àtic) amb un total de 3.555,56 m2.

Fruit de l’acord del consell d’administració de Reus Serveis Municipals, les obres de l’edifici es detallaran en el contracte, que tindrà característiques pròpies del contracte d’arrendament d’immoble i del contracte d’obra; el projecte serà part integrant del contracte d’arrendament; i el cost de l’obra, en la mesura que substitueix la renda, quedarà reflectit en el contracte d’arrendament. Així mateix, en finalitzar el termini de l’arrendament, l’obra quedarà en benefici de Reus Serveis Municipals.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

thirteen − 6 =

Notícia anterior

La Costa Daurada supera el rècord de pernoctacions turístiques

Notícia següent

Xarxa Esports als barris, projecte d’èxit de promoció de la inclusió a Europa

Notícies relacionades