El grup Balfegó de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre), la principal empresa tonyinaire de Catalunya, inaugura el proper 29 de març la primera Tunateca Espai Gastronòmic a Barcelona. La companyia tonyinaire preveu obrir-ne diverses a les ciutats dels països on actualment comercialitza la seva tonyina roja. La Tunateca és un concepte gastronòmic diferent i “pioner” on els principals xefs del país podran donar a conèixer les propostes que ofereixen als seus restaurants amb aquest peix, mostrant diferents tècniques i preparacions. També es difondrà entre els clients l’activitat de pesca sostenible i el consum responsable d’aquesta espècie. El local desenvoluparà una extensa agenda d’esdeveniments, amb cursos de cuina, tastos o demostracions de ‘ronqueig’ de tonyina –el tall de la peça-, considerat un art al Japó.
“Com elaborar un pla d’innovació a la meva empresa”, nou taller a Reus
Amb l’objectiu de donar resposta i promoure noves accions que ajudin a l’enfortiment del teixit econòmic, adequades a…