Entra en funcionament el control d’accés de l’aparcament d’enllaç amb el bus de l’Hospital

A partir de dimarts vinent, 24 d’octubre, el recinte serà gratuït exclusivament per als usuaris de l’autobús que connecta amb el centre hospitalari

A partir de dimarts vinent, 24 d’octubre, entrarà en funcionament el control d’accés de l’aparcament de turismes situat al costat de la parada de l’autobús de connexió de la plaça del Bimil·lenari amb l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. El Departament de Territori i Sostenibilitat va posar en servei aquest recinte el juliol passat i ha estat gratuït durant aquest temps per donar-lo a conèixer a la ciutadania.
A partir d’ara, l’aparcament serà gratuït exclusivament per als usuaris del bus que connecta amb el centre hospitalari. Així, s’ha disposat una màquina expenedora de tiquets i una màquina de pagament per als no usuaris del bus i una altra màquina per validar al centre hospitalari que li atorgarà la gratuïtat. L’aparcament, que és en superfície, ocupa uns 4.000 metres quadrats, té una capacitat d’estacionament per a 118 vehicles, i ha comptat amb una inversió de 270.000 euros. L’empresa pública Cimalsa gestionarà el recinte.
Aquesta actuació té com a objectiu fomentar els desplaçaments en transport públic i descongestionar de vehicles l’entorn del centre hospitalari.  Es complementa amb el nou autobús llançadora que, des de fa un any, uneix l’Hospital Verge de la Cinta i la plaça del Bimil·lenari, amb parada intermèdia a l’estació d’autobusos de Tortosa i que, sumat al servei de la línia urbana L2, ha permès tenir una freqüència de pas de 15 minuts per accedir a l’hospital.