Tortosa tallarà el trànsit als carrers Montcada i Replà per l’enderroc d’uns immobles

També es farà necessari el desallotjament preventiu del veïnat dels dos edificis més pròxims

A partir de dilluns 8 de novembre es tallarà el trànsit als carrers Montcada i Replà, al Rastre, per poder dur a terme els treballs d’enderroc de tres immobles situats en estos carrers.

Concretament, es tracta del número 50 del carrer Montcada, i dels números 4 i 6 del carrer Replà. Els tres immobles es troben desocupats i l’Ajuntament ha fet diversos requeriments a les respectives propietats per a que n’executessen l’enderroc. Ara, el consistori du a terme els treballs de manera subsidiària, responent també a les peticions del veïnat dels immobles.

Dilluns, els treballs consistiran en l’apuntalament dels immobles per tal que les tasques de demolició es puguen fer de manera controlada, i també suposaran la retirada del cablejat elèctric i de serveis.

Pel que fa a l’enderroc, s’iniciarà a partir de dimarts mitjançant l’ús d’una grua de grans dimensions. Això comportarà la necessitat de tallar el trànsit en esta zona, i a la vegada també farà necessari el desallotjament preventiu del veïnat dels dos edificis més pròxims, per qüestions d’accessibilitat als respectius immobles i de logística de l’actuació. Els serveis socials de l’Ajuntament de Tortosa reallotjaran aquelles famílies que ho necessiten i que no puguen reallotjar-se temporalment en altres domicilis.

La Policia Local de Tortosa senyalitzarà els desviaments pertinents al voltant dels carrers Montcada i Replà. Per poder accedir als barris del Rastre i Sant Josep de la Muntanya caldrà fer servir l’accés des de Remolins i la pujada a la Suda o bé l’accés des de la rotonda de l’hospital Verge de la Cinta. El carrer Bonaire també tindrà restringida la circulació i només serà accessible per als pàrquings existents a la zona, així com per facilitar l’accés al pàrquing públic del carrer Montcada.