Movem reclama informació sobre els tractaments de les palmeres de Tortosa

El partit Movem s’interessa pel tractament de les palmeres de la ciutat, a través d’una instància a l’Ajuntament de Tortosa, on amb una bateria de preguntes dirigides al grup d’ERC i PDCAT ha considerat si aquests arbres estan sent tractats de la forma adequada.

“No entenem com en ciutats i pobles molt propers a Tortosa pràcticament no s’ha mort cap palmera i aquí no paren de desaparèixer i morir-se”, ha dit el portaveu de Movem, Jordi Jordan. Jordan també ha afegit que demanen saber si s’estan seguint correctament els protocols establerts per la Generalitat. La formació progressista ha demanat a l’Ajuntament informació sobre les factures, un calendari d’actuació present i futur, així com el tipus de productes que s’estan utilitzant.

Des de Movem han afirmat que “estan rebent la preocupació de molts tortosins i tortosines que veuen que moltes de les palmeres de la ciutat de parc Teodor Gonzàlez i dels Jardins del Príncep s’estan morint”. Les darreres palmeres que han sigut talades estaven situades a la vora del pavelló firal de Remolins i al parc municipal.