L’Assemblea de l’Agrupació Local del PSC ratifica a Enric Roig com a candidat a l’Alcaldia de Tortosa

Roig: “agraeixo el suport de l’agrupació i prometo deixar-me la pell per treballar per Tortosa i fer que sigui la veritable Ciutat de les Oportunitats”

L’Assemblea de l’Agrupació Local del PSC ratifica a Enric Roig com a candidat a l’Alcaldia de Tortosa

Roig: “agraeixo el suport de l’agrupació i prometo deixar-me la pell per treballar per Tortosa i fer que sigui la veritable Ciutat de les Oportunitats”

Ahir dimecres 25 de juliol va tenir lloc l’Assemblea de l’Agrupació Local de Tortosa del PSC en la que es va ratificar a Enric Roig com a candidat a l’alcaldia de cara a les properes eleccions municipals del 26 de maig de 2019. Aquest era el darrer pas per confirmar oficialment la candidatura de Roig, que ja va presentar els avals corresponents a les eleccions primàries, i després d’haver estat proclamat candidat per part de l’Executiva de Tortosa el passat 27 de juny.

Roig es converteix així en l’aposta ferma d’un canvi a Tortosa que “vull liderar perquè tinc l’energia i les idees transformar la nostra ciutat. I dic la nostra perquè tinc passió i ambició per Tortosa, la ciutat on vaig néixer i on vull que visquin els meus fills. I si vull que visquin els meus fills és perquè ara és l’hora de fer de Tortosa la Ciutat de les Oportunitats, la nostra gent jove ha de tenir oportunitats a Tortosa i això passa, indiscutiblement, per la creació d’ocupació i per la reactivació econòmica de la nostra ciutat i del nostre territori.”

El candidat ha exposat que “ens trobem a la recta final d’un mandat que Bel ni tan sols ha acabat, que ha deixat la ciutat en mans d’una alcaldessa de transició, la Sra. Roigé que amb el suport dels Republicans de Tortosa representa la continuïtat d’un projecte esgotat que ha de ser el darrer mandat perdut per Tortosa.”

“Per això crec que ara és el moment de liderar un nou projecte progressista de veritat per a Tortosa i afrontar els reptes de futur i, tal i com s’està veient a Espanya, amb el nou govern de progrés de Pedro Sánchez, estic convençut de que els i les socialistes som l’alternativa real i creïble, som la única alternativa no independentista que garanteix una governança per a tots i totes, sense exclusions” ha rebat Roig.

Roig ha finalitzat assegurant que som “l’alternativa real i efectiva al govern cansat de Junts X NO del frontisme, del conformisme i que se salta les lleis a la seva conveniència. El canvi ha començat amb el vot dels i les militants del PSC i estic convençut de que es farà realitat el proper 26 de maig de 2019 amb el vot dels tortosins i tortosines que volen una alternativa per a tots i totes. #AraÉsLHora #Roig2019”

L’Assemblea aprova dues propostes de resolució per demanar bonificacions per a l’AP7 a l’Ebre i per renovar la Festa del Renaixement

A la mateixa assemblea s’han aprovat dues propostes de resolució. La primera fa referència a les mesures per reduir la sinistralitat a la N340 i, davant l’anunci de desviar el trànsit de camions cap a l’AP7 a l’alçada d’Altafulla i oferir bonificacions als usuaris, demana que també s’apliquin aquests bonificacions als conductors de les Terres de l’Ebre així com que s’acabi la construcció de l’autovia A7 des de la Jana fins a l’Hospitalet de l’Infant.

L’altra proposta de resolució fa referència a la necessitat de renovar la Festa del Renaixement com a veritable projecte de ciutat i eina de promoció econòmica, per això demanem: una direcció política clara; una direcció tècnica diferenciada de la política, i que ara no hi ha; que la Festa sigui una eina de promoció econòmica amb la incorporació de grans espònsors; una ordenança específica de la Festa que reguli aspectes com l’atretzo, el vestuari, la música, els productes a oferir, etc. i que inclogui les campanyes del Taulell al Carrer, Mengeu de Festa, les Llepolies de la Festa, la Ruta de la Saboga; una revisió dels preus de l’ordenança, per facilitar i fomentar la participació de comerciants, restaurants i bars de la ciutat; obrir un debat per definir cap a on volem que vagi la Festa; recuperar el rigor històric amb el que va néixer la Festa, així com els col·loquis i recuperar i fomentar la participació ciutadana amb les associacions, entitats i col·lectius i gremis que ara s’ha perdut, per renovar el nostre compromís amb la ciutadania.