Més de 200 infants en situació de vulnerabilitat participen durant l’estiu en activitats socioeducatives

Meritxell Roigé ha explicat que l'Ajuntament de Tortosa ha destinat més de 70.000 euros a promoure activitats d'estiu i de menjador pels infants

L'alcaldessa, Meritxell Roigé, ha visitat el campus d'agost de l'escola de la Mercè. Foto CEDIDA

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyada de les regidores d’Acció Social, Mònica Ripoll, i Ensenyament, Cinta Espuny, han visitat aquest matí el campus d’agost per a xiquets i xiquetes que l’Ajuntament ofereix a l’escola de la Mercè. En total, més de 200 infants de la ciutat han pogut gaudir durant els mesos de juliol i agost d’activitats socioeducatives i de servei de menjador garantint la igualtat d’oportunitats entre els més vulnerables. A més, també s’han promogut 50 estades en colònies per tal que aquests xiquets i xiquetes puguin gaudir d’uns dies diferents aquest estiu.

Meritxell Roigé ha pogut conèixer de primera mà les activitats que han estat duent a terme els infants i s’ha mostrat molt satisfeta del resultat d’aquests campus, colònies i servei de menjador als quals l’Ajuntament hi destina més de 70.000 euros.

“Al llarg d’aquest estiu més de 200 xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat han pogut gaudir d’activitats socioeducatives”, ha dit l’alcaldessa, que ha refermat l’aposta del seu govern per seguir treballant conjuntament amb les entitats socials de la ciutat per tal de poder ajudar a les famílies més necessitades a poder-se beneficiar d’aquestes activitats.

“La Covid-19 ens ha abocat a una situació difícil, però la nostra voluntat és la de seguir invertint recursos en aquelles famílies en situació de vulnerabilitat”, ha afegit Roigé, que ha acabat recordant que “el nostre objectiu és que tots els xiquets i xiquetes tinguin igualtat d’oportunitats”.