La neu rebrà als ciclistes de la Volta al final d’etapa al Portell

Una petita enfarinada ha cobert de blanc aquest dijous a la tarda els Ports de Tortosa – Beseit

Els ciclistes que aquests dies estan participant en la 97a Volta Ciclista a Catalunya comptaran demà amb un inesperat aficionat que els acompanyarà durant el final de l’etapa que els portarà als Ports de Tortosa-Beseit. La baixada de temperatures prevista per aquest cap de setmana s’ha avançat a les Terres de l’Ebre i aquest dijous a la tarda ha deixat el massís del Port cobert amb una fina capa de neu. Així, si la neu aguanta les temperatures de les pròximes hores, els ciclistes podrien fer els últims quilòmetres de la cursa envoltats d’un paisatge emblanquinat. L’etapa, que té la sortida prevista a les 12:20 hores a Valls, té una distància total de 182 quilòmetres durant els quals els participants hauran d’afrontar trams de muntanya amb un desnivell mitjà del 9,7% i rampes de fins a un 15% de pendent.

Cal recordar que l’arribada de la caravana i del gruix de ciclistes de la Volta està prevista a la ciutat de Tortosa al voltant de les 16 hores de demà divendres, 24 de març. Arribaran per la C-42 i seguiran el següent itinerari: plaça del Bimil·lenari, avinguda Generalitat, pont de l’Estat, avinguda Colon, carrer Tarragona, rambla Catalunya, plaça Corona d’Aragó, Roquetes, Port (Portell, final d’etapa).

La Policia Local tallarà el trànsit del tram urbà de Tortosa entre les 15.30 i les 17.30 hores aproximadament, excepte per als vehicles d’emergència. Es demana a la ciutadania atendre les indicacions dels agents de trànsit, evitar agafar el vehicle durant les hores assenyalades i no estacionar en tot l’itinerari que recorreran els ciclistes.

OSCAR PLAZA PRINCEP