El barri de Ferreries estrenarà nou aparcament públic

Els veïns de la zona de quatre camins tindran un pàrquing de 103 places

A la zona de quatre camins del barri de Ferreries s’està construint un aparcament que disposarà de 103 places. Aquesta obra s’està duent a terme fruit de la necessitat que tenen els veïns de la zona per estacionar els seus vehicles. “Ara la problemàtica que teníem és que tots els veïns no tenien lloc per aparcar i deixaven sovint els cotxes davant de la porta de casa i això el que feia era deteriorar moltíssim les voreres”, explica, el president de veïns del barri de Ferreries, Joan Carles Bonfill.

Juntament amb aquesta actuació s’engega una altra per arranjar les voreres que hi ha des de l’avinguda dels ports seguint pel carrer Ramon Llull. Ambdues obres suposaran una inversió per part de l’ajuntament de 80 mil euros. “Aquesta obra suposa continuar amb la dinàmica d’ordenar la ciutat creant també aparcaments que poden ser dissuasoris o  aparcaments que poden resoldre problemes que puguin haver dintre el barri”, apunta, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé.

El primer tinent d’Alcalde i Regidor del barri de Ferreries, Josep Monclús, ha volgut remarcar la importància de què totes les tortosines i tortosins vinculin les seves necessitats a través de les associacions de veïns. “Dic això perquè ens han fet arribar altres necessitats per les quals també hem treballat, com per exemple, és posar en contacte tot el que és la vora del riu amb els jardins o el parc Lluís Companys. I on estem avui és un altre exemple de les necessitats perquè a les reunions que periòdicament tinc amb l’associació de veïns com a regidor, ens deien i ens comentaven que aquí faltava aparcament i amb això pensem que se donarà resposta a aquesta necessitat”.

El terreny on s’està construint el pàrquing ja era propietat de l’ajuntament i preveuen que les obres finalitzin dintre d’un mes i mig.