El Conservatori de la Diputació a Tortosa organitza unes Jornades de Corda gratuïtes

La formació es realitzarà els dies 24 i 25 de març i les inscripcions es poden realitzar fins al 23 de març

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa acull els propers 24 i 25 de març les Jornades de Corda de les Terres de l’Ebre. Aquest curs, gratuït i obert també a alumnes de fora del centre, pretén aprofundir en les tècniques de corda moderna per abastar diferents estils de música, des del pop o el jazz fins al flamenc o els ritmes caribenys, i anirà a càrrec dels professionals Asier Suberbiola i Martín Meléndez de la formació Aupa Quartet.

Durant les jornades, es preveu una primera sessió per als menors de 12 anys i dos sessions pel grup de joves i adults. La primera es durà a terme el 24 de març de 17.30 a 20.30 hores al Palau Oriol, seu del Conservatori de Música de Tortosa (Carrer de la Rosa, 6); i les classes pel grup de joves i adults es realitzaran el 25 de març de 10 a 13 hores i de 15 a 18 hores a l’Institut Joaquim Bau de Tortosa. A l’acabament de totes dues jornades es farà una mostra del treball realitzat. Les inscripcions per participar en aquesta activitat estaran obertes fins al 23 de març.

D’altra banda, l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa també acollirà el mateix cap de setmana un curs de classes magistrals de piano a càrrec del professor valencià Rafael Salinas. Unes 16 persones participaran en aquesta formació que es realitzarà divendres 24 de març, de 15.30 a 21.00 hores, i dissabte 25 de març, de 9.00 a 13.30 hores i de 15.30 a 17.30 hores, a la mateixa seu del conservatori.