El Cor Vivaldi estrena programa a Vila-seca

El Cor Vivaldi arriba a Vila-seca el proper divendres 24 de març a l’Auditori Josep Carreras, després d’una llarga trajectòria que l’ha dut considerar un dels cors de veus blanques de més prestigi del país, realitzant concerts a les temporades de l’OBC i enregistrant més de vint treballs discogràfics.

El concert que oferiran a Vila-seca és confeccionat a base d’obres que, comissionades pel propi cor, veuen la llum per primera vegada, amb l’acompanyament dels narradors Elisabet Egea i Josep Lluís Gil; la flauta de Cristina Garcia-Gratacós i el piano d’Òscar Boada, qui també dirigeix el concert.

Dos compositors coetanis però que pertanyen a dos estils i a dues generacions diferents són els autors de les obres que interpretarà el Cor Vivaldi. Per una part, el basc Josu Elberdin, nascut a Pasaia l’any 1976 i autor d’una prolífica i exitosa obra per a cor que ha gaudit i gaudeix de molt fervor en el món coral internacional i  per l’altra, el català  universal Narcís Bonet, nascut a Barcelona el 1933, hereu de la llegendària Nadia Boulanger al ConservatoireAméricain de Fontainebleau, entre molts d’altres mèrits i distincions.

Les entrades es troben a la venta a través del web www.auditorijosepcarreras.cat. També es poden comprar al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.