400 comerços i autònoms ja s’han acollit a les ajudes impulsades pel govern de Tortosa

L'alcaldessa recorda que la voluntat del govern és treballar per impulsar la reactivació econòmica, ajudant el sector comercial i de serveis, pimes i autònoms

L'alcaldessa Meritxell Roigé en roda de premsa. Foto CEDIDA

El passat divendres 31 de juliol s’obria el termini per tal de demanar l’ajuda directa per als comerciants i autònoms que van veure aturada la seva activitat per la pandèmia. Es tracta d’unes ajudes molt ben rebudes pel sector, i és que en només quinze dies, 400 comerços i autònoms ja les han demanat.

L’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha explicat que aquestes ajudes s’inclouen dintre del pla de Reactivació Socioeconòmica de Tortosa (amb més de 175 mesures) i que prop de 900 comerciants i autònoms es podran beneficiar de les ajudes.

Roigé ha refermat el compromís del govern de Tortosa pel teixit comercial, pimes i autònoms, “aquestes subvencions estan pensades per poder-los ajudar en un moment molt complex”, ha dit l’alcaldessa, que ha manifestat que “la nostra voluntat ha estat la d’impulsar la reactivació econòmica, ajudant el sector comercial i de serveis, les pimes i els autònoms”.

“El comerç local és l’essència de la ciutat, la seua ànima, el que li dóna vida, per això el govern de Tortosa seguirem treballant per una ciutat dinàmica, on l’activitat comercial tingui un paper rellevant”, ha conclós Roigé.

Aquells comerços o autònoms, amb seu social a Tortosa i que van veure aturada (totalment o parcial) la seua activitat durant l’estat d’alarma poden demanar l’ajuda a través d’una instància a l’Ajuntament: telemàticament o sol·licitant cita prèvia al 667 278 864.