L’Ajuntament de la Ràpita treballa en unes Festes Majors 2021 adaptades a la situació de la Covid-19

L’Ajuntament de la Ràpita treballa en unes Festes Majors 2021 adaptades a la situació epidemiològica, en què es compleixin totes les mesures establertes per la Generalitat de Catalunya. La Regidoria de Festes i la Comissió de Festes estan treballant en l’organització d’aquestes per si la normativa vigent al juliol permet la seva realització. Els òrgans implicats són conscients de la situació actual i per tant, treballen amb la intencionalitat de dur a terme el màxim d’actes possibles, adaptats a les restriccions i a les mesures bàsiques per contenir la Covid-19.

El regidor de Festes, Enric Vidal, assegura que “el nostre objectiu és poder celebrar les Festes Majors, en el cas que el Procicat ho permeti, i per això, estem treballant en la planificació d’un programa atractiu”. No obstant això, Vidal exposa que “a hores d’ara
no tenim res segur, ni sabem si finalment seran una realitat, però la voluntat és celebrar-les si la normativa ens ho permet”.

Tant és així, que des del consistori ja s’ha contactat amb les entitats i associacions del municipi perquè informin a la Comissió de Festes sobre els actes i les activitats que volen organitzar i com les adaptaran. A més, també s’ha demanat a les entitats que comuniquin els noms dels/les representants infantils i juvenils de les Festes Majors de 2021.