L’Ajuntament d’Alcanar impulsa el projecte “Sortim junts”

L’Ajuntament d’Alcanar ha iniciat “Sortim junts”, un projecte que promou l’acompanyament de la gent gran del municipi per part del jovent durant el desconfinament en les passejades que els són permeses.

Els objectius del projecte són promoure la salut, afavorir les relacions intergeneracionals, ampliar el coneixement i vivències del jovent, a la vegada que pal·liar la solitud i aïllament social que moltes vegades pateixen les persones grans i que s’han vist incrementades per les mesures imposades a causa de la pandèmia de covid-19.

Laura és una jove voluntària de 18 anys que s’ha compromès a dedicar tres hores setmanals a passejar amb Pepe per tal de “de compartir una estoneta agradable i ajudar-lo a moure les cames”. Pepe està content “per tenir companyia, poder sortir de casa i trobar-se alguna cara coneguda”.

“Pensem que aquesta iniciativa de compartir vivències i diàleg, beneficia tant als joves majors d’edat com als iaios i iaies. Esperem que aquests hàbits saludables i experiències compartides continuen després de l’estat de l’Estat d’alarma”, explica Joan Roig, alcalde d’Alcanar.

Totes les persones interessades a formar part d’aquesta nova iniciativa han de trucar al telèfon 638 357 718.