L’Ajuntament invertirà prop de 70.000 euros per un parc de jocs infantils adaptats al Parc de Xiribecs

En una segona fase s’adaptarà l’accés la zona de jocs del vaixell

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dilluns el projecte per ampliar en prop de 500 metres quadrats l’àrea de jocs infantils del parc dels Xiribecs. Una ampliació que es fa amb l’objectiu d’instal·lar una nova àrea de jocs que permetrà l’accés a persones i el gaudir amb persones de mobilitat reduïda. Així, amb una inversió de 70.000 euros, aquesta nova zona serà completament accessible i permetrà la circulació sense dificultat de cadires de rodes i cotxets. Es pavimentaran 300 metres quadrats amb paviment continu de cautxú reciclat en diferents gruixos segons les alçades de caiguda dels jocs. La resta es pavimentarà amb sauló compactat. S’hi instal·laran parcs de joc i gronxadors adaptats a persones amb mobilitat reduïda.

“Amb aquesta actuació donarem compliment a una moció del grup municipal de CiU que vam aprovar en la que se’ns demanaven zones de joc destinades a persones amb discapacitat reduïda”, assenyala l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

Tomàs també assenyala que aquesta nova zona de joc quedarà integrada a la que ja existeix i que està configurada pel conjunt de jocs el vaixell, amb un tobogan i rampa de fusta, balancí individuals, balancí de 4 nens, dos gronxadors i un element d’escalada. De fet, aquesta zona de joc, en una segona fase, també s’adequarà a l’accés a cadires de rodes amb la instal·lació de pavimentació de cautxú adequada.