L’Ajuntament d’Amposta renova el conveni amb el Banc d’Ajudes Tècniques de les Terres de l’Ebre

Un servei que ja ha ajudat a més de 280 persones a Amposta i a 1400 en totes les Terres de l'Ebre

L’Ajuntament d’Amposta, juntament amb els Consells Comarcals de la Terra Alta, de la Ribera d’Ebre, del Baix Ebre, del Montsià i l’Ajuntament de Tortosa, han renovat el conveni amb el Banc d’Ajudes Tècniques de les Terres de l’Ebre.

Aquest servei vol informar, orientar i assessorar en el domicili de la persona en situació de dependència, ajudar al fet que les persones depenents i els seus cuidadors trobin ajudes tècniques, d’accessibilitat i comunicació per tal d’aconseguir la millora en l’autonomia personal, i també facilitar l’accés a determinades ajudes tècniques. Al mateix temps se’ls dóna la possibilitat de trobar condicions de lloguers accessibles, així com material per a ajudar a les persones en mobilitat reduïda en la supressió de barreres a l’habitatge.

El Banc d’Ajudes Tècniques vol oferir un servei global, universal i personalitzat, al domicili habitual de la persona depenent. En total aquest banc d’ajudes ja ha donat suport a 1.400 persones en totes les Terres de l’Ebre i a més de 280 a Amposta, en els set anys que porta en marxa el projecte. Una renovació de conveni que busca la qualitat de vida de les persones dependents així com facilitar el màxim possible la vida a les persones cuidadores.