Ferit crític per cremades en l’incendi d’un habitatge al Perelló

El foc s'hauria iniciat al matalàs on l'home es trobava dormint

Un home ha resultat ferit greu en un incendi declarat aquesta passada matinada en un habitatge del carrer Lluna del Perelló, al Baix Ebre. Per causes que es desconeixen, el matalàs on estava dormint l’home es va incendiar. El germà de la víctima, que viu al mateix habitatge, va ser qui va avisar als serveis d’emergències.

Els Bombers de la Generalitat hi van enviar una dotació del parc de l’Ametlla de Mar, que va acabar de fer tasques d’extinció, ja que a la seva arribada els mateixos habitants de l’immoble havien apagat les flames amb els mitjans que tenien a l’abast. Les flames només van afectar l’habitació i l’edifici no pateix danys estructurals.

Per la seva banda, el SEM va enviar-hi dues ambulàncies, que van atendre l’home i el van traslladar en un primer moment fins a l’Hospital Sant Joan de Reus. Allà el va recollir un helicòpter per portar-lo fins a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, on es troba ingressat a la Unitat de Cremats en estat crític. El seu germà només va haver de ser atès per una inhalació de fum.