Denuncien un caçador a la Galera per consum de drogues mentre portava una escopeta

Se li va intervenir l’arma així com un ganivet de grans dimensions

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient de la Regió Policial Terres de l’Ebre van denunciar el passat dimecres un home, de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Galera (Montsià), per consum i tinença de cocaïna mentre portava una escopeta de caça.

Els mossos el van interceptar al voltant de les 11 del matí al camí de Cantallops d’aquest municipi i també li van intervenir un ganivet de grans dimensions. L’individu, que tampoc duia la documentació necessària per a exercir l’activitat de cacera, va ser denunciat per infraccions a la Llei Orgànica 4/2015, de Protecció de la Seguretat Ciutadana i a la Llei 1/1970 de caça.

Durant l’actuació, els agents van recollir les restes de la substància estupefaent així com alguns dels estris que l’home havia utilitzat per al seu consum. Pel que fa a l’arma llarga de foc, una escopeta del calibre 12 d’un sol canó per a la caça major, els mossos van iniciar les gestions per a la seva tramesa a la Guàrdia Civil, cos de seguretat encarregat del control d’armes i explosius.

Aquest tipus de conductes no es detecten habitualment en els dispositius policials que periòdicament es realitzen per al control de l’activitat de caça.