Carme Valls i Tere Moya, candidates a presidir el Partit Demòcrata al Baix Ebre i Montsià

Ambdues seran proclamades com a presidentes aquesta tarda, a través d'assemblees que es celebraran de forma telemàtica

En imatge, Carme Valls i Tere Moya. Foto CEDIDA

La presidenta del Partit Demòcrata a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny, ha presentat les dues candidatures per dirigir el Partit Demòcrata al Baix Ebre i Montsià. La tortosina Carme Valls i Besalduch i l’ampostina Tere Moya i Giné han estat les dos úniques candidates. “Vull agrair la feina feta pels anteriors presidents, Kilian Franch i Ivan Romeu, alhora que encoratjo a Carme Valls i Tere Moya a tirar endavant els seus projectes”, ha manifestat la presidenta.

Per la seva part, Carme Valls, ha explicat que compta amb un equip de persones preparades i compromeses per treballar per la comarca i la seua gent. “Volem que el Partit Demòcrata governi al màxim nombre de municipis del Baix Ebre, perquè quan governem la gent del Partit Demòcrata, la ciutadania hi surt guanyant”, ha dit Valls. També formaran part de l’executiva del Baix Ebre: Pere Panisello i Chavarria (Jesús), Neus Balfegó i Marsal (Ametlla), Josep Franch i Pellisé (l’Aldea), Lourdes Domènech i Mauri (Bítem), Xavi Blanch i Miró (Tortosa), Juan Antonio Caballé i Pallarés (Perelló), Andreu Curto i Castells (Deltebre), Anna Rehues i Grau (els Reguers) i Lídia Saura i Benaiges (Roquetes).

La candidata al Montsià ha posat de manifest que assumeix aquest repte amb “orgull i responsabilitat”. “Sota el lema Fem un Montsià fort, volem donar tot el potencial a la nostra comarca, sota l’horitzó del 2023”, ha explicat Moya. També formaran part de l’executiva del Montsià: René Gonel i Arasa (Masdenverge), Manel Masià Almudever (Amposta), Joan Carles Solanes Samper (la Ràpita), Núria Balagué Raga (Ulldecona), Laia Pla Coto (Santa
Bàrbara), Alicia Solé Accensi (la Galera), Paco Reverter Sánchez (Alcanar) i Jennifer Reverté Ferrando (els Muntells).

Ambdós candidates seran proclamades aquesta tarda a les assemblees comarcals del Baix Ebre i el Montsià que es celebraran de manera telemàtica com a conseqüència de la Covid-19 després d’haver estat avalades pels associats i associades.